Ad-Autonomy training platform

Welcome to Ad-Autonomoy e-Training Platform

Dobrodošli v e-izobraževalni platformi AD-Autonomy! Ta spletna stran vsebuje izobraževalne vsebine in sklicevanja na podporne tehnologije IKT za podporo izvajanja tečaja usposabljanja in izkustvenih dejavnosti. .

Kaj je v eTraining platformi?

Dimensions

We have defined 9 different dimensions referred to ordinary daily activities in which you can improve your level of autonomy.

Materials

Each of the dimensions contain educational and practical materials which will help you to improve your level of autonomy.

Activities

In order to put into practice what you have learn, we have prepared a set of activities you may wish to put in practice to show your progress.

Struktura materialov

Materiali tega predmeta so razvrščeni v štiri različne vrste:

Osnovni materiali

Predstavitev, ki vsebuje osnovne dele, ki ste jih videli na srečanju. To gradivo lahko prenesete naenkrat za vsako dimenzijo ali pa se posvetujete na posameznih spletnih straneh, povezanih z vsako dimenzijo.

Popolni materiali

Dokument, ki opisuje strategije, ki jih morate uresničiti v praksi, da bi izboljšali svojo stopnjo avtonomije

Dejavnosti

Vsaka dimenzija ima vrsto aktivnosti, ki so zagotovljene s pomočjo te spletne strani. Ne pozabite, da je najboljši način za učenje!

Navodila

Podporno gradivo za učitelje tečaja, ki vsebuje scenarij in metode tečaja.

Opis projekta

Ta platforma pripada projektu AD-AUTONOMY, ki se je začel z glavnim ciljem povečanja kompetenc (odnosov, spretnosti, znanja) oseb z začetno / blago alzheimerjevo boleznijo, družinami in skrbniki, o tem, kako izboljšati kakovost življenja s pomočjo avtonomije prek inovativni program usposabljanja

Opozorilo

Podpora Evropske komisije za izdelavo te spletne strani ne pomeni odobravanja vsebine, ki odraža samo stališča avtorjev, in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih vsebuje